vrijdag 19 oktober 2012
appelcake
English version of the recipe:
- preheat the oven at 175C degrees.
- mix 125 gr. vegetable margarine* with 5 tablespoons of concentrade appeljuice*.
- whip 4 eggs to the mix, one by one.
- add 250 gr. of brown wheatmeal, 1 tablespoon cinamon, 2 teaspoons cardemom, 1 tablespoon wine-stone baking powder*, one sniff of salt.
- peel two apples and cut them in small pieces, add together with 60 gr. raisins to the dough.
- oil the cake tin and cover with wheatmeal and add the dough.
- ready in about 35 minutes.
*available at organic food shop.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
ah, i didn't realize this is a new blog..... how fun. i love your theme. another charming piece. I love apple cake!
BeantwoordenVerwijderenapfelkuchen ist sehr lecker. besonders mit zimt!
BeantwoordenVerwijderenHey where is on the sidebar the place for to be your follower?????
BeantwoordenVerwijderenCéline, I swear that i cant understand nothing about you wrote here, but no matter, seeing your drawings it's enough for me!!!!:)))))))))))))))
Take care of yourself!!!
Ik kom hier via Nell Nijssen (altijd... ;)
BeantwoordenVerwijderenWat een leuk blog heb je! Ik zou willen dat ik zo kon tekenen....
Heel leuk en duidelijk.
en ik kom er weer achteraan gehobbeld (ook altijd). Nice blog, Cèline! Interessant ook voor andere met een voedselallergie. Gelukkig heb ik er zelf weinig/geen last van, hoewel ik de laatste tijd wel heftig reageer op zuivel. Luisteren naar je lichaam moet je leren, denk ik.
BeantwoordenVerwijderen