donderdag 28 november 2013

nog een chocolade toetje!










































English version of the recipe (another chocolate dessert):
For 1 portion:


- put one can of coconut milk in the fridge over night.
- the next day half of the milk has become hard, scoop this out of the can and put in a bowl.
- add 2 tablespoon (raw) cacoa and 1 tablespoon agave sirop (add to taste more cacao or sirop)

- mix with a whisk until it becomes a smooth mass, like whipped cream and put in the fridge for half an hour.
- this taste so good, it can become an addiction!

Tip: you can add the fluid coconut milk that is left to a pancake mash, for example.

4 opmerkingen:

  1. wow, twee vliegen in één klap...
    dit moet ik 's proberen.
    n♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was wat sceptisch, maar wat een succes! De wondere wereld van kokosmelk ging voor me open ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha! Ja, ik was eerst ook sceptisch maar nu maak ik er van alles mee. Je kunt het ook mengen met banaan of vanille.

      Verwijderen
  3. Ga ik zeker proberen, dankjewel voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen