donderdag 13 maart 2014

popcorn



















































English version of the recipe (popcorn)

- heat up so much oil in a sauce pan that the bottom is covered
- add a handful of special popcorn-corn and put the cover on the pan
- when the corn is done put the popcorn in a bowl and add directly a big dash of agave-syrup* in the pan. Because of the heat it will melt immediately. Pour the syrup over the popcorn and mix with a spoon. Repeat if you want it sweeter.

*available at organic food shop.

I thought I would never be able to eat popcorn because of the sugar, so this is a nice discovery which I allow myself sometimes to eat. And it tasted exactly like I had it in memory!

2 opmerkingen:

  1. Hmmm zelf gemaakte popcorn is zo lekker!
    Ik maak het soms ook als voorgerechtje. Dan combineer ik een beetje gesmolten boter/olie met een teentje knoflook, verse tijm en Parmezaanse kaas. Alles bij de popcorn en schudden maar! Heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat klinkt ook lekker, dat ga ik misschien ook eens proberen Mesamaris, ik moet er alleen altijd aan wennen dat popcorn ook hartig gegeten kan worden ;-)

      Verwijderen