donderdag 19 november 2015

speculaas cake

Deze week een receptje van mijn zusje die een heerlijke cake voor mijn verjaardag bakte en het receptje voor me tekende! Als tip kunnen er nog twee theelepels wijnsteenbakpoeder worden toegevoegd, dan wordt de cake iets luchtiger. 
Mijn zusje bakt trouwens de prachtigste taarten. Wil je meer weten klik dan hier!

This week a recipe from my sister who made a delicious cake for my birthday and drew the recipe for me! If you like you can add two teaspoons wine-stone baking powder, that gives the cake a bit more lightness. The english version of the recipe is below the drawing.
My sister makes the most wonderful cakes. If you like to see them, click here!












































English version of the recipe (ginger cookie cake)

you need:
- 200 gr. bearded wheat, 60 ml honey, 100 ml coconut oil, 2 tablespoons ginger cookie spices, 100 ml rice- or soya milk, 12 dates.
- melt the coconut oil until it is fluid.
- chop the dates in a kitchen machine.
- mix all the ingredients until the dough is a thick, sticky blend.
- cover a cake tin with bakery paper and add the dough.
- bake ready in about 55 minutes at 180C degrees.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen