donderdag 18 februari 2016

Hi, this is me!

Ik teken nu al 3,5 jaar voor mijn blogje en ik denk dat het tijd wordt om even te laten zien wie ik ben, inplaats van een getekende versie. Ik ben altijd heel voorzichtig geweest met het plaatsen van foto's op social media, ook omdat ik vind dat het daar niet om gaat bij de dingen die ik doe. Toch merk ik dat mensen het prettig vinden om te weten wie er achter iets zit, dus bij deze! ;-)

I already draw 3,5 years for my blog and I think it is about time to show myself to you, instead of a drawing of me. I was always very carefully to put pictures of me on social media, also because I don't think that is the point of what I'm doing. But I noticed that people like to know who is behind something, so here we go!

8 opmerkingen:

 1. Leuk om je ook een keer in het echt (ofja...) te zien. Dan heb ik er tenminste een idee bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, daar ging het me ook een beetje om. Vaak maak je toch je eigen voorstelling van iets of iemand als er geen plaatje bij is. Tenminste, dat doe ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om je te zien Celine! Ik vind het ook een moeilijk puntje om mijzelf openbaar te maken. Soms laat ik ook een tipje van de sluier zien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om te horen dat ik niet de enige ben ;-) Het lijft een gek iets vind ik...

   Verwijderen
 4. kann mich gar nicht satt sehen ;-)
  x Stefanie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. And it was a very good decision. Why deprive us of seeing your beautiful smile!?! :)

  BeantwoordenVerwijderen