zondag 21 april 2013

quinoa met venkel en granaatappel

















































English version of the recipe for 2 persons (quinoa with finocchio and pomegranate):

- cut 2 cloves  of garlic in small pieces and fry for 2 minutes in olive-oil.
- cut one finocchio in really small parts and add to the garlic and fry for 10 minutes.
- add the juice of half a lemon together with 130 gr. quinoa and 300 ml yeast-free stock*.
- let boil and the stove for 25 minutes. If the quinoa becomes to dry add some more water.
- cut some chive in small bits and add together with 2 teaspoons of coriander and 80 gr. of pomegranate pips.
- stir and add salt to taste.

*available at organic food shop.

3 opmerkingen:

  1. Ah, quinoa, we say quinua, do you know it's a cereal from here, South America?
    it is very good food! :)))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superlekker! Ik deed er nog een gele paprika bij. Het zoete van de granaatappel past heerlijk bij de zurige quinoa. Ook mijn dochter van 3 was enthousiast :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk om te horen! Venkel eet ik niet zo heel vaak, maar het is eens iets anders tussendoor ;-)

      Verwijderen