donderdag 20 november 2014

Winnaar!…. En nog iets


Misschien lag het aan het soort give-away, maar er waren maar twee reacties op de onderstaande blog-post. Dat maakt de win-kansen natuurlijk des te groter! Ik heb mijn vriend de hand laten kiezen waar het briefje van de winnaar in zat. En hiep hiep hoera: citaat nummer 26 komt jouw kant op Marloes! (ik mail je even voor je adres).
En nog even ander leuk nieuws voor mijn blogje: afgelopen week is het genoemd op twee andere websites. Er is een stukje geplaats over het gebruik van kokos op "hetkanwel", een site over groener, eerlijker en duurzaam leven. Klik hier voor het artikel. En op de site van "Emmy sport & dance workouts, een site over beweging, voeding en een gezonde levensstijl, klik hier om het te lezen. (Bij Emmy sport ik zelf, maar had geen invloed op het plaatsen van het stukje over mijn recept).

Maybe it was the sort give-away, but there were only two reactions to the blog-post below. But that makes the chances to win better for those who participated! I let my boyfriend choose the hand where the note of the winner was in. And hip hip hurray: quote number 26 is yours Marloes!
And some other nice news for my blog this week: it has been mentioned on two other websites. The articles are only in dutch, but if you want to take a look, click here and here.

1 opmerking:

  1. Joepie, Hartstikke leuk Celine! Het was juist een leuke Give-away, ik volg jou juist voor jouw supertekeningen die je bij de heerlijke recepten en citaten maakt! Ik ben er blij mee :-)
    Bedankt!
    Groetjes Marloes

    BeantwoordenVerwijderen