vrijdag 28 december 2012
gele paprika soep
English version of the recipe (yellow pepper soup):
- grill 4 yellow peppers in the oven on 200 C degrees for 30 minutes.
- put the peppers in a kettle and let them rest for 20 minutes.
- cut two shallot and one clove of garlic in small pieces and fry in olive oil.
- add one teaspoon of cummin.
- cut the peppers in small slices and add to the shallots and garlic.
- add 600 ml water and 3 teaspoons of yeast-free stock*.
- boil for 10 minutes.
- puree with a food processor.- stir and add the pepper and salt to taste.
*available at organic food shop.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Wat een leuke site heb je! Lijkt me erg lekker, deze soep..
BeantwoordenVerwijderenDit moet ik eens proberen! Ik snij ze rauw in kleine stukjes, en laat ze dan 'stoven' waarna ik er nadien vocht bij doe, laat koken en dan mix en afkruid. Geroosterd heb ik nog nooit gedaan.
BeantwoordenVerwijderen