Door de drukke december maand is mijn post over favouriten van die maand erbij ingeschoten, dus snel inhalen! Het gaat over chocolade (ik ben geen chocoholic, maar soms vind ik het wel lekker) en dan special over Lovechock: een chocolade die bestaat uit puur cacao, zonder suiker en melk. Hij wordt gezoet met kokos en is verkrijgbaar in meerdere smaken. De chocolade wordt gemaakt van "raw chocolate": Normaal gesproken wordt cacao bij zeer hoge temperaturen gebrand en gemalen. Helaas gaat hierdoor veel van de kracht van de cacao verloren. Raw chocolate (rauwe chocolade) is anders: De rauwe cacao bonen worden niet gebrand. Hierdoor blijven veel mooie stofjes bewaard. Dit zijn met name de van nature aanwezige antioxidanten (flavonoïden) en de ‘liefdesstofjes’.
Bij Lovechock blijft gedurende de gehele productie, van boon tot aan het eindproduct, de temperatuur onder 49ºC.
De chocolade smaakt naar een hele goede pure reep, dus als je daar van houdt zeker proberen! Wil je meer weten over raw chocolate en super foods, klik dan hier.
In the Lovechock process, from the cacao bean through to the end product, the temperature is kept below 49ºC.
The chocolate taste like a very good pure bar, so if you're into that you should defenitly taste it! If you want to know more about raw chocolate or super foods, click here.
I am a chocoholic! but...
BeantwoordenVerwijderenI am not diabetic but I can not eat sugar, this is ideal for me!!! ha ha!
could die for this.
Ik vind het best wel redelijk duur. Ik ga denk ik eens zelf op op zoek naar de ingrediënten om het zelf te maken. :)
BeantwoordenVerwijderen